+  PRIMER EQUIP  

Abdennour es presenta “molt feliç” davant Mestalla

Per Pere Alapont · 31 Agost, 2015

Aymen Abdennour ha sigut presentat com a nou jugador del València Club de Futbol a l’Estadi de Mestalla. Poc abans de les 12 del migdia, el defensa tunisià ha comparegut en roda de premsa i ha pronunciat les seues primeres paraules després de ser fitxat oficialment el passat dissabte.

Estic molt feliç. Vaig quedar molt impressionat per l’interés del VCF, estic convençut que no m’equivoque

Vaig agafar el dorsal 23 perquè ja el volia d’abans. És el que vaig portar al Toulouse i ja el vaig voler agafar al Mónaco

Nuno em va dir que ací podria progressar i que junts faríem una bona temporada. Vaig respondre ‘Ok’, demà vaig cap allà

Els meus agents han viatjat a Barcelona, Anglaterra i Itàlia, però estic molt content d’estar ací

Ahir el resultat va ser negatiu, puc aportar professionalitat, estar sempre disponible i treballar a fons

 

Una vegada finalitzada la compareixença ha sigut moment per a vestir-se de curt i xafar l’herba del feu valencianista, al qual s’han acostat prop de 2000 seguidors per tal de donar la benvinguda al seu nou defensor.