+  ACTUALITAT  

A Salvo no li fa bona “olor”

Per Blanquinegres · 10 Septembre, 2014

Este matí, el president blanquinegre s’ha passat per les instal·lacions de Paterna per a recuperar-se d’un problema al genoll.

 

Al president Salvo li assalten els dubtes, és una mera opinió del màxim dirigent quan s’especulava en que esta setmana és tancarà la signatura entre Meriton i Bankia.

Quan eixia de fer una sessió de recuperació per un problema al genoll, el president a comentat amb el companys de comunicació presents a Paterna que “si el club fora d’ell, açò haguera acabat molt abans”. A més, ha afegit que, encara que no vol dir res, la seua opinió es que encara espera algun tipus “d’esglai per part de Bankia”.

Estes paraules del president blanquinegre no volen dir res. De fet tal i com han informat a PlazaDeportiva.com, la reunió programada ahir dimarts passa a este pròxim divendres. Els motius d’este canvi de data, segons fonts properes a l’entitat bancaria, és perquè Meriton vol conèixer la capacitat d’endeutament del club i així detallar de forma exhaustiva el pla de negoci, ideat i planejat per Lim i els seus homes, per al club de Mestalla.