VCF FEMENÍ  

PRÈVIA: A per una victòria real a l’Antonio Puchades

Per Laura Alapont · 10 Octubre, 2020

El VCF Femení rebrà aquest diumenge a les 12:00 h al Real Madrid, segon partit oficial de l’equip dirigit per David Aznar. Les jugadores de Bargues debuten a casa després de conseguir sumar els tres punts davant d’un Sporting de Huelva sempre complicat. El Real Madrid, per la seua part, visitarà València després d’una voluminosa derrota enfront del FC Barcelona per 0-4.

Si bé la temporada passada el València ja va aconseguir rascar punts enfront del Tacón, aquesta temporada, i ja baix la nomenclatura del Real Madrid, l’equip merengue s’ha reforçat i és un dels equips més complets de Primera Iberdrola.

L’equip valencianista enfront d’un Real Madrid que sobre el paper és dels equips més prometedors de la lliga, amb una defensa molt més sòlida liderada per l’exvalencianista Ivana Andrés junt amb Kenti Robles i Marta Corredera als laterals. El centre del camp també s’ha reinventat amb la calitat de les joves Maite Oroz i Teresa Abelleira. Olga Carmona i Marta Cardona sumen més pólvora a l’atac. A la porteria, la jove internacional, Misa Rodriguez serà la titular a l’Antonio Puchades.

Partit molt complicat en què el VCF Femení tirarà de veterania a la competició a més de la confiança de l’equip després de debutar en victòria a la primera jornada. Bon moment per intentar endarrerir els primers tres punts d’un nou Real Madrid.