+  SOCIAL  

A l’espera de la firma

Per Blanquinegres · 21 Octubre, 2014

Com va confirma ahir, des de Corunya, Kim Koh, el club i Meriton esperen entre hui i demà poder tancar el tema venda VCF amb la signatura dels contractes.

 

Tot esta preparat per a que Peter Lim aterre esta setmana en la ciutat de València. Ahir la seua mà dreta a la ciutat, el senyor Kim Koh, va poder assegurar als companys de la premsa presents a l’estadi de Riazor, que estos pròxim dies es liquidaria la venda del Club.

Per tant, amb tot tancat, el magnat i futur màxim accionista del club de Mestalla, Peter Lim, faria acte de presència, per primera volta, a la llotja de Mestalla en el partit davant l’Elx del pròxim dissabte a les 20h. Davant este aterratge, el multimilionari tindria tot preparat per fer la seua arribada a la Capital del Túria amb el seu avió privat.

De tancar-se esta setmana, Mestalla tornaria a viure una jornada de festa. El vell coliseu de l’avinguda de Suècia, es prepara per donar una càlida benvinguda a una persona que a travessat fort per el club blanquinegre, amb un tifó a la graderia de Mestalla amb la paraula ‘Welcome’ (Benvingut).