ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

A Leganés amb la novetat de Siqueira però sense Mina i Fede

Per Blanquinegres · 24 Septembre, 2016

El VCF ja vetla armes per al viatge que ha de portar als de Voro cap a la localitat madrilenya de Leganés en busca de la sostenibilitat amb la que podria ser la segona victòria del curs, a més a més, aconseguida de forma consecutiva.

Per a esta prova, el tècnic de L’Alcúdia, Salvador González ‘Voro’ ha hagut de tirar mà del que té, citant als 18 homes dels que disposa. No hauran descarts d’última hora. La resta de llista confeccionada per a la disputa de la sisena jornada de Lliga, no varia massa en comparació amb la citació de fa només dos dies, prèvia al duel davant el Deportivo Alavés. Per un costat, guanya amb la presencia de Siqueira qui tornarà a viatjar i per altre costat perd les inclusions de Fede i Santi Mina respecte l’última llista, l’últim per problemes al turmell on pateix un fort hematoma. Carlos Soler continua sent un fixe en els desplaçaments i concentracions dels valencianistes davant la curta nomina de centrecampistes que té el conjunt de Mestalla.

La llista completa està formada a la porteria pels dos sans a hores d’ara, Alves i Jaume. A la línia defensiva; Cancelo, Montoya, Mangala, Santos, Abdennour, Siqueira i Gayà. Per a la zona ampla del terreny de joc; Soler, Parejo, Enzo, Medrán i Mario Suárez. Per últim a la davantera, Voro ha cridat a files a Nani, Rodrigo, Munir i Bakkali.

pre-lega

Fora de la llista a banda dels adés esmentats, Fede i Mina, també es queden fora els lesionats Ezequiel Garay i Mat Ryan.