+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

A la veu que maque la Curva

Per Blanquinegres · 01 Octubre, 2014

CN·10 prepara per al dissabte la major festa viscuda a Mestalla. Rebuda multitudinària, tifo i Mestalla animant de 0 a 90.

 

Curva Nord 10 vol convertir Mestalla en un festa dos hores abans de l’encontre del proper dissabte davant l’Atlètic de Madrid. En un comunicat emesper la pròpia directiva, anima a tots el valencianistes que vagen a Mestalla a rebre a l’equip des de les 14 hores, per tal de fer superar al viscut el passat 1 de maig a la disputa de la semifinals de la UEFA Europa League.

El següent que ha demanat els integrants de la secció d’animació de Mestalla, és accedir al camp de Mestalla 15 minuts abans d’hora per tal de formar l’espectacular mosaic que s’espera de cara al partit i que farà referència al proper 9 d’Octubre dia de la Comunitat Valenciana.

El últim que demanen al seu comunicat és que Mestalla siga una festa de 0 a 90. Per a portar açò a terme, tot aquell que accedisca al seu seient de Mestalla tindrà un cançoner per tal de acompanyar tots el càntics de la grada d’animació jove blanquinegra. A més, coincidint amb l’arrancada del partit, s’espera que al so de “Valencians en peu alcem-se” tot Mestalla es pose en peu i comence l’himne de la Comunitat amb les seues bufandes elevades ajudats per la Banda de Música. Per últim, s’espera que al minut 10 de la 1a i 2a part Mestalla es recorde del “Matador” Kempes.

Gràcies a la ràpida interacció amb les xarxes socials, este missatge que va fer-se ahir, ja ha arribat a més de 80000 persones a Twitter i 50000 a Facebook.

Amb tots estos ingredients, i la il·lusió valencianista, el dissabte s’espera una de les gran vesprades que ens regala Mestalla i que queden guardades per al record col·lectiu de tot bon valencianista.