ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

A la venda les entrades per a públic visitant al Camp Nou

Per Alex Alfaro · 27 Febrer, 2023

El València C.F acaba de fer oficial el preu per a les entrades de públic visitant per al partit de lliga enfront del FC Barcelona. El València CF disputarà diumenge que ve 5 de març (16.15 hores) el partit de la Jornada 24 de LaLiga enfront del FC Barcelona, un partit exigent a domicili en el qual els nostres, després de retrobar-se amb la victòria davant la Reial Societat al Camp de Mestalla, buscaran afermar la dinàmica positiva amb un altre triomf en el Spotify Camp Nou per a escalar posicions en la classificació.

Des d’aquest dilluns 27 de febrer a les 10.00 hores pots adquirir ja les teues entrades per a animar a l’equip en el partit enfront del FC Barcelona per un preu de 39 euros. A causa de les obres en l’estadi, el València CF disposarà únicament de 139 entrades de públic visitant.

TERMINIS PER A LA COMPRA D’ENTRADES

-Soci VCF: dilluns 27 de febrer des de les 10.00 hores fins a les 23.59 o fins a esgotar existències.

-Públic general: dimarts 28 de febrer des de les 00.00 hores fins al dimecres 1 de març fins a les 23.59 o fins a esgotar assistències.

Una vegada efectuada la compra, la recollida de les entrades es durà a terme en les taquilles del Camp de Mestalla el dimecres 1 de març i el dijous 2 en horari de 9.00 hores a 14.00 hores.