ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

A la venda les entrades de públic visitant del Metropolità

Per Alex Alfaro · 08 Març, 2023

El València CF disputarà dissabte que ve 18 de març (21.00 hores) el partit de la Jornada 26 de LaLiga enfront de l’Atlètic de Madrid, un partit a domicili davant un dels rivals més exigents del campionat en el qual els nostres tractaran de sumar els tres punts lluny del Camp de Mestalla per a escalar posicions en la classificació.

Des d’este dimecres 8 de març a les 10.00 hores pots adquirir ja les teues entrades per a animar a l’equip en l’estadi Cívitas Metropolitano de Madrid per un preu de 40 euros.

TERMINIS PER A LA COMPRA D’ENTRADES

-Soci VCF: dimecres 8 de març des de les 10.00 hores fins al dijous 9 de març a les 23.59 o fins a esgotar existències.

Públic general: divendres 10 de març des de les 00.00 hores fins al dilluns 13 de març fins a les 23.59 o fins a esgotar assistències.

Una vegada efectuada la compra, la recollida de les entrades es durà a terme en les taquilles del Camp de Mestalla els dies 14 i 15 de març en horari de 9.00 hores a 14.00 hores.

NORMATIVA DE L’ATLÈTIC DE MADRID PER A L’ACCÉS DE PÚBLIC VISITANT A L’ESTADI CÍVITAS METROPOLITÀ

L’entrada és de caràcter personal i intransferible. En els torns d’accés a l’estadi s’exigirà la presentació del DNI al costat de l’entrada, havent de coincidir el nom de la persona de tots dos documents. En cas contrari, es denegarà l’accés a l’interior del recinte encara fins i tot sent portador d’una entrada vàlida.

No es permetrà accedir a l’estadi objectes específicament prohibits per la Llei de l’Esport. Així mateix, no es permetrà introduir en l’estadi pancartes o banderes amb pal (qualsevol que siga la seua dimensió o el seu material).

No es permetrà accedir a l’estadi amb simbologia de cap grup ultra o emblemes, llegendes o lemes polítics, racistes, xenòfobs o que inciten a la violència o denigren a les persones o entitats.