+  PRIMER EQUIP  

A Feghouli no li falten nòvies

Per Pere Alapont · 14 Octubre, 2015

La renovació de Sofiane Feghouli pel València Club de Futbol porta sent objecte de debat des de fa mesos. El jugador manifestà fa unes setmanes en declaracions al seu país que hi havia possibilitats de fer-ho abans que arribe el mes de gener, però mentrestant, els rumors i les relacions amb altres equips no fan més que créixer.

L’última esquadra en ser relacionada amb l’algerià ha sigut la Roma. Segons ha informat Marca, el club romanista podria oferir-li uns 3 milions d’euros anuals al jugador. Una xifra similar a la que proposaria, segons la premsa turca, el Fenerbahçe, que li posaria damunt la taula una oferta de 3,5 milions d’euros per tres temporades. A més, l’equip turc ja es va interessar en el futbolista del València a l’estiu. El Futbol Club Barcelona també ha arribat a sonar, però no sembla que Luis Enrique considere una prioritat la incorporació de Soso.

El rendiment de Feghouli des que signà amb el València en 2010 ha anat a més i en aquests moments pot considerar-se titular indiscutible, per davant d’homes com Rodrigo Moreno. El jugador sempre ha demostrat professionalitat i entrega, així com la seua voluntat per a allargar el seu contracte amb els blanquinegres. El seu entrenador i la seua presidenta també desitgen seguir comptant amb ell, així que la situació deuria acabar convertint-se en una renovació, llarga, però satisfactòria.