CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA: El VCF Mestalla cau derrotat en l’últim minut davant l’AE Prat (1-2)

Per Josep Prats · 15 Maig, 2021

El VCF Mestalla jugava el seu últim partit al Puchades, encara que el descens a la Tercera Divisió RFEF estava consolidat, sols faltava mostrar el orgull dins del camp i poder emportar-se els tres punts en l’última oportunitat a casa.

Els xics d’Óscar Fernández començaren dominant el partit i buscant el gol que els posara amb avantatge al marcador. Passats els deu minuts de partit, Pablo Gózalbez va caure dins l’àrea i l’àrbitre va xiular la pena màxima. Fran Navarro no va errar i va avançar el conjunt valencianista (1-0). A partir d’ahí, l’AE Prat va donar un pas cap a endavant per a buscar el gol que els donara l’empat. Passada la mitja hora, l’AE Prat empatava el partit, també des dels onze metres amb un gol de Domi (1-1). Amb la igualtat en el marcador, s’arribava al descans.

La segona mitat també va començar amb ritme i amb un gol anul·lat als visitants per fora de joc. Als deu minuts de la repressa, David Ruiz va vore la segona cartolina groga i deixava al conjunt valencianista en un jugador menys. Els homes d’Óscar Fernández aguantaven amb els deu jugadors les embestides dels visitants, qui buscaven el gols que els donara la victòria. Facu García podria haver avançat als valencianistes, però una gran parada del porter visitant ho va evitar. En l’últim minut, la remuntada visitant arribava de la mà de Xavi a la treta d’un córner (1-2).

Amb esta derrota, el VCF Mestalla es quedarà amb 17 punts després de la derrota davant l’AE Prat. La setmana que ve, els xics d’Óscar Fernández visitaran l’Hospitalet en l’última jornada.