ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Anil Murthy reapareix per a criticar a l’afició del València

Per Alex Alfaro · 02 Juny, 2023

L’expresident del València Anil Murthy ha opinat sobre els insults racistes que va rebre el jugador del Reial Madrid Vinicius en el partit contra el València a Mestalla. L’executiu singapurense -que va desaparéixer de l’esfera pública després de ser rellevat per Peter Lim el 30 de maig de 2022- s’ha expressat en la xarxa social Linkedin sobre el succeït a Mestalla:

Declaracions d’Anil Murthy

Es molt trist veure una victòria memorable del València contra el Reial Madrid totalment arruïnada per un comportament inacceptable i racista en les graderies. Això ha de parar. Si Tebas/La Lliga no ho aborden adequadament,  les autoritats superiors han de fer-ho tant dins com fora del futbol”.

“Per a mi això és part d’un problema molt més gran on tot està permés sota el paraigua / excusa “és cosa futbol”. Desafortunadament, les generacions més joves també estan aprenent d’això. Abordar un problema i no abordar l’elefant a l’habitació pot no produir els resultats desitjats”

El comentari va tindre lloc per a respondre a unes declaracions de Peter Draper, antic director de Markting del València entre 2015 i 2017.

Murthy treballa des d’abril per a la OMPI (Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual), que té la seua seu a Ginebra (Suïssa). El seu lloc, director de la Divisió de Relacions amb la Comunitat Diplomàtica i Assumptes de les Assemblees, depén directament del director general, el seu compatriota Daren Tang.