ACTUALITAT  

El Leeds United de Rodrigo Moreno descendeix a la segona divisió d’Anglaterra

Per Alejandro Fernandez · 29 Maig, 2023

Una de les notícies de la temporada és el descens del Leeds United a la segona divisió de la lliga anglesa. Ha sigut un any molt mogut a nivell esportiu, després d’haver tingut diferents canvis en la direcció esportiva amb Jesse Marsch, Javi Gracia i Sam Allardyce com a principals protagonistes.

El conjunt anglés no ha aconseguit la victòria en els últims 9 partits de lliga, i solament ha pogut guanyar en 7 partits des de l’inici en agost, obtenint la derrota en un total de 21 partits. Rodrigo Moreno, ex jugador del València, ha sigut la principal insígnia de l’equip del nord d’Anglaterra, ja que ha anotat 13 gols i ha donat 1 assistència en 31 partits.

Rodrigo Moreno va ser un dels jugadors de la Copa del Rei 2019 guanyada al FC Barcelona en el Benito Villamarín, i entre les seues ctuacions destaca la del partit en quarts de final contra el Getafe a Mestalla. Amb el club valencianista, Rodrigo Moreno va marcar 74 gols i va realitzar 29 assistències en 258 partits.

Amb el descens del Leeds United, Rodrigo Moreno podria eixir de l’entitat anglesa i jugar en un altre club la pròxima temporada, però també podria ajudar l’equip a pujar de nou. Rodrigo ha aconseguit bons números i diferents clubs estaran darrere d’ell en el pròxim mercat.