ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro agraeix el suport de l’afició i afirma que l’equip es salvarà per ells

Per Joan Marc García · 13 Abril, 2023

El davanter del València CF Hugo Duro ha analitzat a VCF Media la situació de l’equip i el proper compromís de LaLiga aquest diumenge a les 21:00 h davant el Sevilla FC al Camp de Mestalla. El de Getafe ha assenyalat que al vestidor estan convençuts de poder sumar els tres punts amb el suport de l’afició en un partit que ha de ser clau per poder revertir la situació.

El València es troba immers en una situació molt complicada, i Hugo Duro és conscient del que es juga l’equip: “L’equip fotut està per la derrota davant l’Almeria, per com va ser i per la importància del partit, però està unit i animat. Tenim capacitat de sobra per eixir d’ahí. Ho traurem”. A més, el davanter es mostra molt agraït amb l’afició valencianista: “Sempre isc motivat, però la meua sensació és que estem en deute amb l’afició. Tot l’any recolzant i no hem respost. Jo no estic fent la feina bé i l’afició sí. Ens salvarem per ells”.

En aquestes declaracions a VCF Media, Hugo Duro també ha parlat sobre la seua sequera golejadora, però li resta importància a causa de la situació de l’equip: “El més important és el col·lectiu. Quan ens salvem ja m’enfadaré pels meus gols“.

Un dels aspectes que més preocupa al valencianisme és el calendari, ja que es presenta un mes d’abril que sembla clau perquè el València no caiga a Segona Divisió. Per a Hugo Duro “ara mateix només cal pensar al Sevilla, ja que és un partit molt important. Ara mateix ens trobem en una lliga de 5 o 6 equips que estan igual que nosaltres”.

Mestalla serà clau per a la permanència

Hugo Duro també ha indicat la importància que té Mestalla per a treure aquesta situació endavant. Per al davanter del València “La imatge de Mestalla en aquests tres partit amb el mister ha sigut molt bona. Després el futbol són detalls i situacions, però la imatge és bona menys els primers 15 minuts del Rayo, que ja ho hem parlat i en som conscients. La segona part davant el Rayo no l’havia viscut mai des de que estic a València”.