ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València busca un davanter en el mercat d’hivern

Per Blanquinegres · 29 Novembre, 2022

El València porta treballant des de fa ja setmanes en el mercat d’hivern. Després de la primera reunió a Singapur el club tenia la idea conjunta, entrenador i direcció esportiva, de no acudir al mercat d’hivern. No obstant això, des del mes de setembre al mes de desembre la realitat de l’equip ha fet pensar a Gattuso, Corona i Lay Hoon que són necessaris reforços.

El València té ara mateix una prioritat clara per a este pròxim mercat que és la figura del pivot. Malgrat el rendiment d’Hugo Guillamón i de Nico González, Gattuso porta demanant des de principis d’estiu, és a dir, des que va arribar a la ciutat, un migcampista defensiu amb experiència i amb caràcter en el mig del camp.

Després de l’OK de Peter Lim a que es realitzen moviments a l’hivern, ara mateix el València té dos prioritats per a eixa posició. La primera d’elles és Bakayoko, que és un dels futbolista que més agrada al València. No obstant això, Diego Demme és el jugador que prefereix Gattuso. Respecte a este últim jugador hi ha hagut un canvi de postura dins del Nàpols i estarien disposats a deixar-lo eixir en format de cessió.

No obstant això, tal com ha informat el periodista Héctor Gómez en Tribuna Deportiva, el València ha posat sobre la taula a diferents intermediaris la possibilitat d’incorporar a un davanter en este mateix mercat. La principal raó per a fer-ho és la incertesa que hi ha sobre els tres davanters del València. Cavani està a l’espera de saber com torna el seu turmell del Mundial, l’entorn d’Hugo Duro no descarta buscar eixides a l’hivern a causa de les poques oportunitats que ha tingut en este primer tram de la temporada i Marcos André va estar prop d’eixir a l’estiu.

Siga com siga, l’espai que té el València en el mercat és mínim i si vol realitzar algun moviment important serà necessari que isquen jugadors.