ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Maxi Gómez: “Va ser tot molt ràpid, els gols no van arribar”

Per Blanquinegres · 26 Septembre, 2022

Maxi Gómez, exdavanter del València CF i actual jugador del Trabzonspor a la lliga turca, continua buscant l’èxit en el món del futbol. Tot i no deixar bones sensacions al València CF en els seus més de 100 partits, a Turquia ha arrancat amb bon peu amb gol i assistència en el seu debut i somia en poder jugar el Mundial de Qatar.

L’uruguaià ha parlat a roda de premsa i no ha deixat passar l’oportunitat de parlar de la seua anterior etapa. Respecte al seu fitxatge, ha confessat que “va ser tot molt ràpid, no vaig poder ni parlar amb Lucas Torreira o Fernando Muslera per a tindre opinions sobre Turquia”. El davanter ha donat les gràcies al seu nou equip per depositar en ell tota la confiança i per donar-li l’oportunitat de jugar “en un club tan gran”, el qual va guanyar la lliga la passada temporada.

Respecte al València CF, declara que “havíem arrancat molt bé l’any, fent gols, però els partits passaven i no arribaven més. A un ‘9’ se li demana això, però no tot és això, sinó també ajudar a l’equip en el treball, humiltat i sacrifici. Amb estes tres coses el gol arribarà, i eixe és l’objectiu”.

El seu objectiu

Ara, el davanter té un nou repte personal. “Diego Alonso m’ha convocat en el final de les eliminatòries i el meu objectiu és poder anar al Mundial, però he d’anar pas a pas. Crec que he de fer les coses molt bé al Trabzonspor si vull tindre opcions d’anar i aquest és el camí. He de treballar dia a dia amb humiltat i esforçant-me”, declarava el davanter.