ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Facu Farias, la perla argentina que s’ofereix al València

Per Miguel Castells · 09 Septembre, 2022

El mercat del València ja ha finalitzat i el club ha realitzat fins a huit incorporacions. Després de diverses finestres de fitxatges on la institució, amb Anil Murthy com a cap visible, no realitzava cap moviment, este estiu ha sigut molt mogut a la secretaria tècnica blanquinegra, ja no tan sols a l’apartat d’arribades, també d’eixides.

Un gran d’Espanya

I és que el rat penat té una força especial. És una realitat que el València no travessa el seu millor moment ni esportiu ni financer, però amb esta situació jugadors com Edinson Cavani encara el veuen com un gran d’Espanya, això mateix passa també amb Facu Farias, ‘perla’ argentina, que s’ha oferit al València en els següents termes:

M’agradaria jugar a la Lliga Espanyola, però no al Barça o al Madrid, m’agradaria fitxar pel València o pel Vila-real.

Set gols en 36 partits

El futbolista del Club Atlètic Colón tan sols té 20 anys i ja brilla a la lliga argentina. L’any passat sumà set goles en 36 partits i actua com a migcampista ofensiu. Això sí, el seu club haurà de baixar les pretensions econòmiques, ja que segons Transfermarket el seu valor és de 10 milions d’euros, un preu que el València actualment no paga.

Contracte fins a 2025

L’última renovació de Farias va ser en febrer d’este any i amplià el seu contracte fins a 2025, per tant, no és una opció traure’l gratis almenys als pròxims dos anys. Farias és un dels projectes de futur d’Argentina, i per esta raó difícilment el seu club el traurà per davall del seu valor.