ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA: Debut de Gattuso a Mestalla a un test exigent

Per Miguel Castells · 06 Agost, 2022

Estem a tan sols huit dies de l’inici de la Lliga 22/23. El València debutarà davant de la seua afició i el seu rival serà el Girona, que ha ascendit esta temporada, però abans té un altre test exigent hui a les 21:00 h a Mestalla: el Trofeu Taronja davant l’Atalanta, que serà el debut de Gattuso com a entrenador a l’estadi valencianista.

Rival polèmic

El rival escollit per a la 50ª edició és totalment polèmic. L’Atalanta sempre serà recordada a la ciutat de València com el rival del Covid. El club che jugà la volta sense la seua afició i no s’ajornà, mentres que moltes altres eliminatòries es disputaren en altres dates a causa de la pandèmia. Un desastre absolut que deixà al conjunt blanquinegre fora de la UEFA Champions League amb un resultat ridícul.

No obstant això, el València tan sols podia disputar-lo davant un rival italià, ja que la resta de les lligues grans d’Europa han començat esta setmana, i als últims anys han vingut el Milan, la Roma… així que l’Atalanta era un dels millors que hi havia disponibles. A més a més, serà un bon test per a mesurar al València de Gattuso.

XI

Hui el tècnic italià col·locarà el seu onze de gala, ja que és l’última prova abans dels partits que realment compten, abans de la competició oficial. Estos seran, probablement, els onze escollits:

Porteria: Mamardashvili.

Defensa: Thierry, Paulista, Diakhaby, Gayà.

Centre del camp: Guillamon, Yunus, Soler.

Davantera: Guedes, Castillejo, Hugo Duro.

Gattuso sap que és important acabar la pretemporada amb bones sensacions, i és per això que no es guardarà res davant un equip que és nivell Champions.

Ordre del dia

Per últim, al ser un partit de presentació no es tracta d’un normal, per tant, deixem ací l’ordre que publicà el mateix València de com serà la vesprada de hui:

19:30 h: Apertura de portes.

19:45 h: Reconeixement a la Fundació VCF.

20:05 h: Presentació dels futbolistes.

21:00 h: València – Atalanta.