ACTUALITAT  DECLARACIONS  FITXATGES  

Matteo Politano confirma el seu futur en una entrevista

Per Pablo Marquez · 03 Agost, 2022

Mateo Politano és el principal objectiu de Gennaro Gattuso. El tècnic italià ja el va entrenar quan estava en el Nàpols i considera que seria un reforç de qualitat per a poder substituir a Gonçalo Guedes, el qual té moltes probabilitats d’abandonar el València en este mercat d’estiu. 

No obstant això, la situació de Politano ha perdut força mentre avançava l’estiu. Com el València té poca capacitat econòmica i no ha pogut presentar una oferta interessant al Nàpols, el futbolista ha hagut de buscar altres opcions per a no estar tota la temporada en la banqueta. 

Les paraules de Politano

Ahir, Matteo Politano va parlar més clar que mai. El jugador italià va concedir una entrevista als companys de Ràdio Kiss Kiss. En eixa conversació, Matteo Politano va deixar clar el seu futur i l’equip en el qual jugarà la pròxima temporada. 

Em quedaré a Nàpols? Absolutament sí, vaig donar la meua disponibilitat, però després cal veure què opinen el club i l’entrenador. En el futbol tot pot passar. Estic feliç de vestir esta camiseta. 

Politano-Raspadori-Zerbin seria un bon trident per a la selecció. Vam fer una bona transferència, va haver-hi acomiadades importants, però van arribar jugadors igual de bons