ACTUALITAT  SOCIAL  

El València dona un pas més respecte al Nou Mestalla

Per Miguel Castells · 11 Juliol, 2022

Lay Hoon s’ha convertit en estes últimes setmanes en la salvació per al València respecte al Nou Mestalla. La mà dreta de Peter Lim va vindre a la ciutat per a desbloquejar esta operació i la veritat és que hi ha avanços importants, però encara no està tancat. 

La caducitat de l’ATE

Lay Hoon explicà a roda de premsa els quatre punts que li demanà la Generalitat per a mantindre els beneficis urbanístics, tot i que la caducitat de l’ATE és imminent. La presència de la singapuresa a València era principalment per a evitar esta situació, però arribà massa tard, ja que el procés de caducitat és una realitat.

Els quatre punts

Ara bé, el València està decidit a avançar i, segons Superdeporte, hui ha enviat nova documentació respecte al Nou Mestalla. Bàsicament es basa en els quatre punts que explicà Lay Hoon: capacitat (66.000 ampliable a 70.000 en cinc mesos), terminis (estiu de 2025), poliesportiu de Benicalap i la coberta solar.

La capacitat és el punt on més distanciats estan les dos parts, ja que per a la Generalitat 70.000 és el mínim exigible. D’altra banda, com ja anunciàrem, el Poliesportiu de Benicalap el finançarà el club (5,7 milions d’euros), mentres que la seua construcció anirà a càrrec de l’Ajuntament.

El València i la Generalitat mai han estat tan prop de tancar un acord per a reprendre les obres del Nou Mestalla, però encara queda camí.