ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València té clar qui gravà la conversació entre Anil i els empresaris

Per Miguel Castells · 17 Maig, 2022

Els àudios filtrats per Superdeporte han molestat i molt al València, en especial a Anil Murthy. Tot el que es diu lleva la poca credibilitat que li quedava a l’actual president, i és per això que el club, en un últim intent de recuperar la dignitat ha assegurat que denunciarà a qui gravà la conversació entre Anil i els cinc empresaris valencians, ja que consideren que és il·legal.

El responsable

Doncs bé, hui Josep Rovira a VCF Radio ha mencionat que el València té clar qui ha sigut el responsable de la gravació i que prendran les mesures legals corresponents. És ací on s’origina la incògnita, ja que gravar una conversació on un és partícip és totalment legal, aleshores es desconeix quins són els arguments que té el València per a portar a juí una situació legal.

Anil és notícia nacional

La realitat és que les paraules d’Anil Murthy ja són notícia nacional i probablement el que va a passar este cap de setmana a Mestalla siga notícia internacional. El valencianisme està fart de la gestió actual i necessita “herois” que graven conversacions i que mostren al món el moment pel qual està passant esta afició, que ha demostrat ser de les millors d’Espanya.

Tots contra Meriton

La ciutat ha despertat i cada vegada hi ha més moviments per a tractar de tombar a Meriton, mentrestant, els advocats del club prendran mesures legals contra el que consideren que ha sigut el responsable dels àudios. En cas de guanyar este juí, Meriton encara hauria de resoldre un milió de problemes més que ha generat amb la seua incapacitat.