ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Relacionen a Barinov amb el València: “És una bona opció per a ell”

Per Miguel Castells · 05 Abril, 2022

La situació econòmica del València provoca que comencen el mercat de fitxatges amb molt temps d’antelació, ja que han d’aprofitar-se de les oportunitats de mercat abans que altres ho facen. Possiblement, este és el cas de Dima Barinov, migcampista defensiu del Lokomotiv de Moscú, que segons El Desmarque l’han relacionat estes últimes setmanes amb el València Club de Futbol.

Les pistes de l’agent

L’agent del jugador deixava pistes que Barinov aniria a Espanya la pròxima temporada i que seria a un bon equip, però que no era ni Barça ni Madrid, sinó que ara mateix es troba a la part mitjana de la classificació. Els rumors indicaven que seria el València, i així ho ha confirmat el seu president, quan ha assegurat que el conjunt che “seria una bona opció per a ell”.

Un 6

Barinov és un 6, és a dir, és la posició que tant de temps porta buscant José Bordalás, i a Rússia estan molt contents amb el seu rendiment. És el líder absolut del centre del camp al Lokomotiv i titular indiscutible amb la selecció, que fins que començà la invasió lluitava per classificar al Mundial de Qatar de 2022. Un jugador molt útil per al València.

Nous reptes

Acaba contracte en 2023, però ja amb 25 anys té molt clar que ha aplegat el moment de donar el salt definitiu. La lliga russa ja no el motiva i necessita nous reptes a les competicions europees més fortes, i és per això que el València és una bona opció per a ell.