ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Daniel Wass deixa de ser futbolista del València CF

Per Pablo Marquez · 27 Gener, 2022

L’operació més llarga del València CF en este mercat d’hivern ha arribat al final. El club de la Capital del Túria acaba de fer oficial un acord amb l’Atlètic de Madrid per a la venda de Daniel Wass. El club madrileny pagarà un total de 2,7 milions d’euros per a aconseguir els serveis del migcampista danés.

 

Wass acabava contracte en juny 

Per la seua part, Wass tenia clar que volia firmar per l’Atlètic de Madrid en quant va aparéixer l’interés. El futbolista danés li va comunicar al club i a José Bordalás la seua intenció de marxar-se. De fet, Daniel Wass no va participar en el partit davant l’Atlètic de Madrid del passat dissabte.

Com Wass acabava contracte en juny d’este any i no volia renovar, el València tenia clar que una venda era la millor opció per a totes les parts. No obstant això, no ha deixat eixir al futbolista fins que no haguera firmat un substitut.

El pas de Daniel Wass pel València 

Daniel Wass va fitxar pel València CF en l’estiu de 2018. El migcampista danés va arribar a la Capital del Túria procedent del Celta de Vigo a canvi de cinc milions d’euros. Wass ha sigut un jugador que ha acumulat molts minuts en el València en estes temporades. De fet, segur que mai oblidarà la Copa del centenari que va guanyar amb els seus companys en maig de 2019.