ACTUALITAT  DECLARACIONS  FITXATGES  

Jagoba Arrasate, entrenador d’Osasuna: “No hi ha cap oferta per Aridane”

Per Pablo Marquez · 18 Gener, 2022

Aridane Hernández ha sigut l’objectiu de José Bordalás per a reforçar la defensa en este mercat d’hivern. El central canari és un jugador important per a Osasuna, però esta temporada no està tenint sort amb les lesions. Demà, Osasuna jugarà a les set de la vesprada davant el Celta de Vigo. Per esta raó, el tècnic de l’equip navarrés, Jagoba Arrasate, ha participat en la roda de premsa prèvia al partit de la Lliga Santander.

En esta ocasió, Jagoba Arrasate ha sigut preguntat pel mercat de fitxatges. Un dels temes més d’actualitat és l’actualitat d’Aridane Hernández. El central podria haver arribat al València en este mercat, però Meriton Holdings no ho ha considerat una bona opció. Jagoba Arrasate ha sigut preguntat per Aridane i esta ha sigut la contestació de l’entrenador d’Osasuna.

Les declaracions de Jagoba Arrasate

Aridane és un jugador molt important per a anar amb dubtes. És un jugador molt estimat dins del vestuari i és importantíssim dins del camp. Està tenint problemes físics, ja que la seua lesió és en una zona complicada. El que hem de fer és ajudar-lo, perquè tinga una bona recuperació. 

Tots estarem d’acord en què amb Aridane som millors. Em molesta que pensem que pugam vendre a Aridane o que algun equip el vol. La realitat és que no hi ha cap oferta per Aridane i nosaltres compten amb ell. Nosaltres el tenim molt clar.