ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Utrillas espera plenar les 2.500 localitats del camp de la Vega

Per Miguel Castells · 29 Novembre, 2021

L’Utrillas viurà este dijous el partit més important de la seua història. Un dels grans del futbol espanyol, com és el València CF, visitarà el seu camp per a disputar una eliminatòria de Copa del Rei a partit únic, on els locals no tenen res a perdre. El poble s’ha preparat per a l’ocasió, i al club esperen vendre les 2.500 entrades que hi ha disponibles.

Coles a primera hora

Segons el diari AS, una hora abans que començaren a estar les entrades a la venda ja hi havia llargues cues a Utrillas, ja que tot el món vol veure el partit de l’any. Per al públic general les entrades tenen un preu de 25 euros, mentres que per als 300 abonats que té el club i els seus familiars de menys de 16 anys l’entrada es queda en 10.

Màxima il·lusió

Tant el poble com els jugadors tenen una il·lusió màxima. Cal recordar que dins de la plantilla de l’Utrillas hi ha un valencianista que va celebrar el sorteig de manera molt efusiva, i a més a més, la proximitat entre València i Terol fa que hi haja valencianistes a Utrillas i als pobles limítrofs. Una festa del futbol que mai oblidaran.