ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Només queden 1.700 entrades disponibles per al València – Madrid

Per Pablo Marquez · 14 Septembre, 2021

El pròxim diumenge el València CF s’enfrontarà al Reial Madrid en el qual serà el partit de la jornada. Ara mateix, els dos equips són els primers classificats de la Lliga Santander i s’espera un partit molt intens com fa temps que no es viu a Mestalla.

Només 1.700 entrades disponibles

Pel que respecta a l’afició, el valencianisme està molt il·lusionat amb l’inici del seu equip i amb la figura del seu entrenador, José Bordalás. Per este motiu, ja queden poques entrades disponibles per a poder veure el partit a l’estadi de Mestalla.

Ara mateix, només queden 1.700 entrades. Els aficionats que tinguen la intenció i que encara no han comprat la seua entrada hauran de donar-se pressa si volen arribar a temps per a poder disfrutar del joc del València de Bordalás.

Sanitat podria aprovar la venda de 9.000 entrades més

No obstant això, cal recordar que el València està a l’espera de l’autorització de Sanitat per a ampliar l’aforament a 29.000 persones. Amb esta mesura, el club podria comptar amb més entrades, les quals s’haurien de vendre al llarg dels pròxims dies.

S’espera que la decisió definitiva arribe hui. Per tant, el club haurà d’estar preparat per a traure entrades a la venda si finalment Sanitat decideix no recórrer al recurs presentat per la Lliga de Futbol Professional. Per la seua part, l’afició del València també estarà atenta, ja que no vol perdre’s este gran partit, en el qual es ficarà a prova a l’equip de José Bordalás.