ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Vila-real presentarà una oferta important per Gonçalo Guedes

Per Alex Alfaro · 17 Juny, 2021

Un altre any més, el Vila-real busca comprar a un futbolista clau del València C.F. Gonçalo Guedes era un dels futbolistes en els quals el València estava interessat a donar-li eixida per a
alleugerir l’economia del club, i tractar d’evitar les pèrdues una vegada es tanque l’exercici el 30 de juny.

Oferta de 10 milions d’euros

El Vila-real vol aprofitar el gran moment de forma en el qual es troba i l’augment en el pressupost que tindrà per a la pròxima temporada en disputar Champions.

Segons informa en exclusiva 90 minuts, el Vila-real prepara una oferta de 10 milions d’euros amb l’objectiu que el portugués es vista de groc, com ja el fera la temporada passada Coquelin i Dani Parejo.

No obstant això, a l’operació se li podria afegir la incorporació de Paco Alcacer, qui tornaria a la que va ser la seua casa.

L’acord no és senzill

Existeixen dos problemes fonamentals per a arribar a un acord. El primer d’ells és que Paco Alcàcer no té intenció de tornar a València després de l’última temporada , a més que no jugaria la Champions la pròxima temporada. No obstant això, ara mateix el davanter de Torrent no compta per als plans d’Emery. L’altre punt de dissonància és que el València prefereix major liquiditat per a poder solucionar els seus problemes econòmics.

Guedes encaixa amb la idea que té Emery per a la pròxima temporada. Ara començarà una dura negociació entre els Roig i Anil Murthy.
En el cas que la venda fora únicament 10 milions, no seria una venda neta a causa de les amortitzacions i per tant no serviria per a reduir el dèficit.