ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Molt complicada l’arribada de Rafa Mir

Per Alex Alfaro · 16 Juny, 2021

El rendiment de Rafa Mir amb l’Osca la passada temporada no ha deixat a ningú indiferent. Va ser un dels grans revulsius de la lliga, a pesar que els seus gols no van ser suficients per a aconseguir la permanència. Així mateix, són molts els equips que busquen incorporar-ho a les seues files. Amb 13 gols, serà un dels grans diamants en brut d’aquest mercat.

15 milions d’euros

Després de la finalització de la cessió a Osca, l’ex del València no té gens d’interès a renovar el contracte amb els Wolves que acaba el pròxim 30 de juny de 2022. A pesar que sempre va manifestar el seu interès per tornar a la que va ser la seva casa, actualment el club anglès el taxa en 15 milions d’euros, una xifra estratosfèrica per al València.

Els motius pels quals no vol renovar són varis. Des de la seva sortida del València, mai s’ha sentit volgut en els Wolves amb fins a 3 cesions. A més, mai va arribar a acostumar-se a l’estil de vida anglès.

Jugadors gratis, l’única opció

Tal com hem informat en Blanquinegres, el València ha de vendre per prop de 20 milions d’euros abans del 30 de juny si no vol acabar l’exercici 20/21 en pèrdues. És per això, que el València es mostra reticent fins a l’hora de signar cessions. Segons afirmen des del club, Peter Lim ha après d’operacions com les de Bakkali, on malgrat arribar gratis el València va haver de fer un gran desemborsament econòmic per a pagar la fitxa.

Mentrestant, el València segueix en constant contacte amb el seu representant a l’espera d’una oportunitat que li del mercat. No obstant això, el temps no para de córrer i cada vegada l’inici de lliga està més a prop.