ACTUALITAT  

L’afició valencianista estarà amb Gayà en el debut de la selecció

Per Gerard Gálvez · 14 Juny, 2021

Arranca l’Eurocopa per a Espanya. En el partit inaugural, la selecció juga davant Suècia en l’inici d’un dur camí cap al seu quart títol europeu. Després del fracàs de 2016, Espanya juga com una de les candidates per a poder alçar-se amb el títol, malgrat que no és la favorita. En la fase de grups, Espanya jugarà els seus partits en La Cartuja, Sevilla, la qual cosa permet a l’afició desplaçar-se per a estar al costat a la selecció.

Una desena de valencianistes

Entre ells, i segons El Desmarque, un grup d’aficionats valencianistes s’ha desplaçat per a donar suport al capità del València CF, José Luís Gayà. Fins a un grup de 10 valencianistes ha viatjat fins a la capital sevillana per a animar a la selecció i, en concret, al lateral esquerre del València. Malgrat que no jugue, el de Pedreguer estarà acompanyat per la família valencianista.

Suplent en el debut d’Espanya

No obstant això, aquestos aficionats no podran veure el debut de Gayà en un torneig continental de seleccions. Almenys, de titular. Luís Enrique ha decidit eixir amb Jordi Alba d’inici en el debut de la selecció espanyola en l’Eurocopa. El lateral esquerre del FC Barcelona li ha guanyat la partida al lateral valencianista, que haurà d’esperar la seua oportunitat en la banqueta. Una gran pugna per un lloc que està molt ben cobert.