ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

La Juventus pensa fitxar al lateral esquerre, Jesús Vázquez

Per Pablo Marquez · 02 Març, 2021

L’Acadèmia del València CF és una de les més prometedores d’Europa. Dels equips inferiors de l’equip de la Capital del Túria han eixit jugadors amb una grandíssima projecció que han aconseguit fer-se un nom en l’apartat internacional.

UNA GRAN PRODUCCIÓ DE LATERALS ESQUERRES

Durant els últims anys, l’Acadèmia del València ha sigut capaç de produir un gran nombre de jugadors que ocupen el lateral esquerre i han triomfat en el món del futbol. El primer que va eixir va ser Jordi Alba, el lateral català ha ocupat la banda esquerra del Barça durant els últims anys i ha guanyat una Champions amb l’equip blaugrana.

Després de Jordi Alba, va aparéixer Juan Bernat, el qual se’n va anar al Bayern de Múnich després d’una magnífica temporada. Quan es va marxar Bernat, va arribar el moment del capità del València CF, José Gayà. El lateral de Pedreguer està encantat d’estar en el València CF i assumeix la capitania amb orgull i admiració.

Després de Gayà han eixit jugadors com Toni Lato i Àlex Centelles. Ara mateix, Jesús Vázquez és el següent lateral esquerre de l’Acadèmia. No obstant això, apareixen problemes per a la continuïtat del lateral en el València CF.

LA JUVENTUS VOL A JESÚS VÁZQUEZ

Segons ha informat SER Deportivos València, la Juventus està interessada a fitxar al lateral esquerre de l’Acadèmia, Jesús Vázquez. L’equip italià va observar el seu gran nivell en la Youth League quan es varen enfrontar a ell i ha estat seguint els passos del lateral de cara al futur. Ara mateix, són conscients que estan en una bona situació, perquè Jesús Vázquez acaba el seu contracte amb el València en juny de 2022 i l’any que ve podria anar-se’n gratis.

Pel que respecta a Jesús Vázquez, el lateral vol esperar a la decisió del València i a les seues intencions amb ell abans de prendre una decisió. No obstant això, Jesús Vázquez és conscient que, ara mateix, jugar en el lateral esquerre del València és prou complicat a conseqüència del gran nivell mostrat per Gayà i per tot el que significa per al valencianisme.