ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

A per la dècima consecutiva en Lliga Endesa

Per Pascual Játiva · 24 Gener, 2021

València Bàsquet s’enfronta a TD Systems Baskonia hui diumenge 24 de gener a les 18:30 h. (Vamos). Els dos equips venen de caure a L’Eurolliga dijous i divendres davant rivals teòricament inferiors.

València va caure davant Asvel a França a un dels pitjors partit dels taronja de tot l’any, on es van veure superats en tot moment per l’equip francés. Els de Ponsarnau tractaran això si, de seguir amb la bona dinàmica que porten a la lliga amb 9 victòries consecutives.

Encara no estarà disponible Dubljevic que continua recuperant-se de la covid-19, però si arriba Marinkovic qui ja va jugar minuts davant Asvel el passat dijous. Prepelic serà duda per una infecció.

Baskonia, per la seua part, va perdre en casa davant Alba Berlin en un mal partit dels locals, que no van tindre el seu dia. En principi, l’equip baskonista arriba sense baixes al partit i també porta bona dinàmica a la competició local.

Partit per a intentar apropar-se als quatre primers de la classificació i davant un rival directe. Tot això abans d’una nova doble jornada d’Eurolliga, que enfrontarà València davant Zalgiris i Panathinaikos.