ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Ajuntament sol·licitarà l’anul·lació del projecte del Nou Mestalla si el València no inicia les obres

Per Pablo Marquez · 24 Novembre, 2020

Quan va arribar a València, una de les promeses de Peter Lim era que l’estadi estaria acabat per a la temporada del centenari. No obstant això, dues temporades després, les obres del Nou Mestalla continuen parades des de l’any 2009. L’Ajuntament de València ja s’està cansant de l’actitud del València, perquè volen col·laboració i la finalització de l’estadi.

Des de l’Ajuntament consideren que una obra a mig fer no és un bon atractiu de la ciutat i esperen la reacció de Meriton Holdings. Per això, segons ha informat el periodista de Eldiaricv.es, Carlos Navarro, l’Ajuntament de València demanarà la cancel·lació del projecte del Nou Mestalla si el València no ha iniciat les obres per a la seua construcció en el mes de maig de l’any que ve.

Així ho ha expressat la vicealcaldessa de la ciutat, Sandra Gómez, la qual ja ha manifestat en reiterades ocasions el seu desig de no prorrogar l’ATE. Per la seua part, l’Ajuntament de València ha intentat apropar postures i s’ha reunit amb el València per a arribar a acords i així poder aconseguir una solució. Al cap i a la fi, el desig és que es puga terminar el Nou Mestalla.

No obstant això, el València ja va sol·licitar una pròrroga de l’ATE, ja que consideren que és inviable poder arribar als terminis establerts. Per això, Sandra Gómez, la qual és conscient que l’estadi no podrà acabar-se en maig de 2021, va recalcar que el València hi ha de reiniciar les obres “mostrant projectes” o intentant “obtenir les llicències” pertinents per a poder començar amb les obres.

El temps s’esgota per al València CF. Meriton Holdings ha de començar a plantejar-se com solucionar el tema del Nou Mestalla, perquè des de l’Ajuntament volen una resposta clara i contundent de què el club està interessat a terminar el projecte.