ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 24 Septembre, 2020

El dia del conjunt valencianista ha estat marcat per la pujada d’oferta que ha fet Anil Murthy per poder incorporar a Capoué.

A més, a l’entrenament la bona notícia ha sigut la reaparició sobre la gespa de Carlos Soler, qui podrà jugar dissabte davant el Huesca.

El VCF està disposat a pagar per Capoué

Ara mateix, el València ha canviat la seua ideologia econòmica i està disposat a pagar diners per a poder incorporar al migcampista francés. El club de la Capital del Túria és conscient que és l’única forma de traure al futbolista.

El jugador ha demanat el transfer request, una sol·licitud que funciona a la Premier League amb l’objectiu que els jugadors abandonen el club, en el qual estan.

Carlos Soler treballa sobre la gespa

Carlos Soler ha protagonitzat la sorpresa positiva del matí. El canterà valencianista, al qual van detectar un trencament fibril·lar fa poc més d’una setmana, sembla que retalla terminis a una velocitat de creuer i hui ha ixit amb els seus companys a dos dies de jugar enfront la SD Huesca. No obstant això, Soler s’ha quedat fent part del treball de recuperació en solitari sobre el verd. Cal destacar que la pretemporada de Soler ha sigut accidentada, ja que no va poder participar en cap dels amistosos per ser un dels jugadors afectats pel Covid-19, per la qual cosa s’ha d’adaptar al ritme competitiu que ja comencen a tindre els seus companys.

No obstant això, l’alegria no ha sigut completa per a Javi Gracia. A les ja conegudes baixes de Paulista i Mangala, s’ha sumat de nou Cheryshev, que ahir tornava amb el grup després de perdre’s el partit de Vigo per unes molèsties en el seu abductor. Sembla que les molèsties han remés, i el futbolista rus no ha ixit amb els seus companys i s’ha quedat entrenant al gimnàs. Jasper Cillessen també ha treballat de manera individual, però l’holandés sí ho ha fet sobre la gespa de la Ciutat Esportiva de Paterna. A més, tots els futbolistes s’han sotmés a les proves PCR que contempla el protocol de la Lliga abans de cada partit.

La Roma ja negocia per Mayoral

El València ha vist com al llarg d’este mercat d’estiu s’han escapat les seues principals opcions per a reforçar l’equip. Primer va ser el migcampista veneçolà, Yangel Herrera. El jugador del Manchester City es va cansar d’esperar l’arribada del passaport de Gabriel Paulista i va decidir fitxar pel Granada.

Ara mateix, segons ha informat el periodista italià, Gianluca DiMarzio, el Reial Madrid ja negocia amb la Roma el fitxatge de Borja Mayoral. El València es va interessar molt per futbolista i ja coneixia les xifres que demanava l’equip de la capital per a fitxar-lo.

Mangala ix a treballar en solitari

Eliaquim Mangala es va lesionar el primer partit de lliga davant el Llevant. El jugador va haver de retirar-se del partit i es va confirmar el seu trencament fibril·lar.

La principal novetat ha sigut en el dia de hui. Eliaquim Mangala ha saltat al camp d’entrenament de Paterna per a fer exercicis amb baló en solitari.

Munuera Montero xiularà el VCF-Huesca

El col·legiat Munuera Montero xiularà el partit a Mestalla entre el VCF i el Huesca el pròxim dissabte a les 16.00 hores. Estarà assistir a la sala VAR per Iglesias Villanueva.

Este àrbitre va ser qui va xiular des del VAR la temporada passada el VCF-Getafe amb aquelles mans escandaloses de Cucurella als minuts finals, les quals haurien suposat la victòria del conjunt valencianista.