ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València pensa en Juan Bernat

Per Pablo Marquez · 29 Juliol, 2020

S’esperen molts canvis en la plantilla del València per a la pròxima temporada. L’altre dia es va publicar els jugadors que no comptaven per al club i la xifra ascendia a dotze futbolistes. Per això, el club és conscient que haurà d’incorporar un gran nombre de jugadors per a fer una plantilla competitiva.

Segons ha informat el mitjà francés, Paris United, el València voldria incorporar la temporada que ve al valencià, Juan Bernat. En la notícia es cita que el València ha començat un nou projecte i que estaria interessat en els fixatges de Bernat i Silva.

JUAN BERNAT

Ara mateix, Bernat no passa pel seu millor moment a París. Des de Paris United especulen que la seua lesió és una negativa per a tornar als entrenaments a conseqüència de què la seua renovació no s’ha tancat.

Juan Bernat ha disputat esta temporada un total de trenta partits en els quals ha marcat un gol i ha repartit set assistències. Bernat és un jugador molt experimentat que ha jugat en equips de màxim nivell com el Bayern de Múnich o el mateix Paris Saint Germain.

Per esta raó, sorprén que el València estiga interessat en la volta del lateral valencià, ja que Anil Murthy vol construir un projecte en el qual José Gayà siga el capità i una peça fonamental en el lateral esquerre. Per això, no pareix que Bernat tinga la intenció de ser el suplent de Gayà. Una altra opció seria la venda de Cheryshev i provar amb Gayà de lateral i Bernat per davant.

La realitat és que la temporada que ve veurem moltes cares noves al València. Gran part de la columna vertebral que va guanyar la Copa del Rei abandonarà el club i els nous jugadors hauran d’igualar el seu nivell per a mantenir al València com les dues temporades de Marcelino.