ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València obri el termini de compensació per als abonats

Per Pablo Marquez · 28 Juliol, 2020

La temporada 2019/2020 va concloure a porta tancada a conseqüència del coronavirus. Per això els diferents clubs de la lliga treballen per a compensar a l’abonat els partits que no ha pogut veure del seu equip.

El València ja va publicar un llistat amb tres opcions on podies recuperar els diners d’esta temporada o, al contrari, gaudir de descomptes i privilegis si no recuperaves els diners. El club ha facilitat un enllaç per a escollir l’opció que et resulte més favorable.

FINALITZACIÓ DEL TERMINI PER A ESCOLLIR OPCIÓ

El València ha publicat que l’últim dia per a escollir l’opció de compensació serà el trenta d’agost a les 23:59 hores. El club explica que en el cas de no haver seleccionat cap opció dins dels terminis establerts, se l’assignarà de forma automàtica l’opció 2.

A més, el València ha informat que podràs canviar l’opció, dins del termini, sempre que hages seleccionat l’opció 3, ja que les altres restants disposen d’avantatges per a l’aficionat. El València va prendre la decisió de mantenir a tots els seus abonats esta temporada, per a no perdre l’antiguitat ni la seua condició d’abonat.

També, els abonats tindran descomptes en la compra d’entrades per als partits, sempre que es permeta l’entrada de públic als estadis. Un altre avantatge serà que els abonats tindran descomptes a la tenda oficial del club.

De fet, els abonats que decidisquen l’opció 1 disposaran de la samarreta oficial de forma gratuïta. Al contrari, les persones que es decanten per l’opció 2 tindran una rebaixa especial i la podran comprar per 50 euros.

DRETS DELS ABONATS

La temporada 2020/2021 és una incertesa, ja que no es pot saber si hi haurà algun rebrot greu de casos actius per coronavirus. Per això, el València vol garantir els drets dels seus abonats.

Els aficionats que varen tindre l’abonament la passada temporada podran mantenir: l’antiguitat, el nombre d’abonat, la seua localitat reservada fins a la pròxima campanya de renovació d’abonats, descompte per fidelitat per assistència a Mestalla i descompte per l’opció de lloc lliure.

PREGUNTES FREQÜENTS

Molts aficionats es pregunten que passarà si les autoritats sanitàries permeten la volta del públic als estadis. En primer lloc, el València té preparat un pack d’entrades una vegada existeixen garanties que es podrà jugar sense limitació de públic.

Si pel contrari, Mestalla pot obrir les portes, però amb limitació de l’aforament, el club llançarà entrades a preu reduït. Sempre tindran preferència les persones que es decanten per l’opció 1. Si continuen sobrant entrades, podran comprar-les els abonats que hagen escollit l’opció 2. Finalment, els aficionats amb l’opció 3 seran els que menys opció de preferència tinguen.