DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Parejo: “Per a nosaltres seria important que Ferran continuara”

Per Josep Prats · 25 Maig, 2020

Tot el valencianisme recorda fa un any a Dani Parejo alçant la Copa del Rey al cel de Sevilla. Coincidint amb el primer aniversari d’eixa Copa del Centenari, el capità valencianista ha parlat per a El Partidazo de Movistar i ha recordat aquella màgica nit, a més de repassar tota l’actualitat del conjunt valencianista.

“Fou increïble, la veritat. Per a mi foren dies molt especials, abans i després. Els tres dies a escala futbolística més feliços de la meua vida. Tinc relació amb Marcelino i parle amb ell amb freqüència, no m’amague. Férem una bona amistat. Vivírem moments molt bonics i altres menys. Tinc bona relació amb ell i amb tot el cos tècnic”.

“Per a mi és una gran senyal que torne el futbol i que tot a poc a poc torne a la normalitat. Va a ser difícil, no sols en el futbol sinó en general que ens garantisquen un nivell de salut al cent per cent. Nosaltres anem a tindre que acostumar-nos a viure amb este risc fins que hi haja una vacuna”.

“La nostra posició ara és la setena, però queda molta lliga. Queden 33 punts i pot passar de tot. L’any passat estàvem en una situació similar i en la penúltima jornada ens clavàrem en Champions. Tant de bo s’acabe la lliga amb normalitat”.

“Per a nosaltres seria important que Ferran Torres continuara, estaríem encantats, però la decisió és seua. El futbol és com és i els jugadors es queden i altres se’n van. Tant de bo es quede, però si no, i desitjaré sort. Ferran per al VCF és un jugador important, jove i amb molt de futur. Té un gran talent i ho demostra. La seua situació ja no la sé. Tot el tema del virus pot afectar a l’àmbit econòmic dels clubs i el VCF té les seues limitacions salarials.”

“És entenible el malestar de La Liga per certs comportaments. Ens estem jugant molt i l’interés és que s’acabe tot. Als entrenaments hi ha molt de control i després cadascú a la seua vida privada hem de fer un exercici de responsabilitat, perquè el perjudicat va a ser el mateix jugador i després el seu equip”.