ACTUALITAT  

PRÈVIA: València CF – Celta de Vigo (La Lliga: J.22)

Per Blanquinegres · 01 Febrer, 2020

El València CF comença el mes de febrer rebent al Reial Club Celta de Vigo a Mestalla. El club valencianista espera tancar una setmana fantàstica en què ha derrotat al FC Barcelona en Lliga i a la Cultural Leonesa en Copa del Rei, amb una victòria sobre l’equip celeste. I ací està tot el que necessites saber sobre el partit d’aquesta nit a les 21:00 del València CF a Mestalla en la jornada número 22:

Novetats dels equips

El València CF segueix arrossegant un gran nombre de lesions. Els afectats per al partit d’esta nit segueix són: Cillessen, Gonçalo GuedesCheryshevManu Vallejo. Rodrigo ha tornat a la convocatòria després de la lesió i els últims dies de mercat un poc moguts. Celades també ha decidit que el recentment fitxatAlessandro Florenzi estiga entre els elegits per a poder disputar el partit

L’equip entrenat per Óscar García Junyent finalment podrà comptar amb el seu millor jugador, Iago Aspas. El gallec va veure la cinquena targeta groga, amb què es perdria el partit d’esta nit, però la competició ha decidit sentenciar a favor seu. Així, els nous fitxatges del Celta també estan convocats per al partit: el davanter rus Smolov i el migcampista Bradaric.

Cara a Cara

Els duels entre el València CF i el Celta de Vigo són tot un clàssic. S’han disputat 138 encontres fins al moment. Els resultats són molt favorables per als del Túria, amb 63 victòries, 37 empats i 38 derrotes. En l’aspecte golejador, el conjunt blanc-i-negre ha marcat 242 gols a favor, mentre que 162 han sigut en contra. 

La visita dels gallecs la temporada passada es va resoldre amb un empat a 1. Amb gols de Batshuayi, i de Iago Aspas al final de partit.

Estat de Forma

El València CF ha tancat un bon mes de gener, 4 victòries i 2 derrotes. D’aquestes, les dues victòries aconseguides en Lliga, sumat als mals resultats dels rivals, han fet que el València CF es col·loque en setena posició amb 34 punts a només 2 de posicions de Lliga de Campions.

D’altra banda, el Celta de Vigo no aplega en el seu millor moment a Mestalla. L’equip gallec ocupa la posició número díhuit, a un punt de la salvació. No aconsegueixen sumar de 3 des del 24 de novembre, quan guanyaren al Vila-Real a Castelló.

Rècords i xifres

Dani Parejo deixarà enrere a José Manuel Sempere com l’onzé jugador del València CF amb més partits en la història, amb un total de 365 partits. El de Coslada està a punt d’entrar en el top 10, però encara haurà de jugar 4 partits més per a igualar a un altre mite valencianista com és Fernando Giner, amb 369 encontres. Totes les dades són de Carlos Rosique (@Datos_VCF).