Sin categoría  

Rodrigo: “No puc garantir que vaja a continuar en el València CF”

Per Blanquinegres · 05 Juny, 2019

Rodrigo Moreno ha parlat en els micròfons de Radio Marca en la concentració de la selecció espanyola de futbol i ha aclarit aspectes del seu futur.

“El final de temporada ha sigut increïble i més després de vore com vam començar. Aconseguint el gran objectiu del club que és classificar-se per a la Champions i conquerir un títol després de més de 10 anys”

El periodista de Radio Marca li ha volgut preguntar per la carta a l’afició que va publicar Rodrigo després de les celebracions de la Copa del Rei: “Era una carta d’agraïment a tot el món, a totes les persones que havien participat no sols en esta temporada sinó en la meua trajectòria. Quan una persona arriba a metes importants està bé agrair a aquells que tan ajudat en els moments bons i roïns” “Sempre he dit que sóc jugador del club, ell és el que té les seues necessitats. Tot depèn del que vaja a passar i no puc garantir res i no estic molt preocupat. M’apeteix disfrutar del que hem aconseguit i disfrutar dels dos partits de la selecció”

Sobre el possible interés del FC Barcelona Rodrigo ha destacat: “Són coses que formen part de la professió. És una cosa que alegra i motiva i és senyal que les coses en l’àmbit personal es fan bé”