ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Marcelino: “Si Kondogbia i Coquelin hagueren estat, Parejo haguera rotat”

Per Blanquinegres · 11 Octubre, 2018

Marcelino García Toral, entrenador del València Club de Futbol, ha analitzat tot el que es actualitat en el conjunt blanc-i-negre en una entrevista realitzada al programa Ser Deportivos de Ràdio València. Allí el tècnic de Mestalla ha repassat diversos temes i ha parlat clar al voltant de diversos noms propis:

SITUACIÓ EN LLIGA

“Mire el següent partit i no més enllà. Açò va per dinàmiques. A l’Atlètic i al Sevilla se’ls posava en dubte fa unes setmanes i ara mira on estan després de les seues últimes victòries. No és la meua fixació mirar la classificació”

EXIGENT

“tenim una plantilla a la qual se li pot exigir ser quarta. Tres equips estan a un altre nivell. Tenim millor plantilla i capacitat que la temporada passada, cert és amb una competició que desgasta molt”

RODRIGO

“era un jugador nostre i el consideràvem molt important per a nosaltres. Estàvem preparats per si eixia davant una oferta molt alta però açò no va succeir i estem molt feliços que estiga amb nosaltres i prompte recuperarà el seu millor nivell. Tal volta l’hem fet jugar massa minuts al principi”

PAREJO

“Si hagueren estat Coquelin i Kondogbia en condicions haguera rotat, però no va ser així. Dani és un jugador molt important per a nosaltres”

PICCINI

“Decidírem canviar la posició de lateral dret perquè l’any passat vam tenir molts problemes. El mercat de lateral dret és molt difícil. Veiérem algun que ens agradava i costava més de 20 milions d’euros. Apostàrem per Piccini i l’ha cridat la selecció italiana. Considere que només va fallar davant l’Espanyol i açò li va generar dubtes. El seu marge de millora és gran i el seu rendiment va a augmentar”