DECLARACIONS  

Marcelino: “Crec que al final de la primera volta estarem prou dalt”

Per Blanquinegres · 07 Octubre, 2018

Marcelino García Toral seguix sense guanyar-li al Barça, però hui, el València ha fet un partit molt seriós i seguix demostrant la millora de les últimes jornades. L’entrenador valencianista ha parlat en sala de premsa i deixat clar que es troba molt satisfet pel partit dels seus jugadors i es lamenta per no haver guanyat i seguir sumant de tres en tres en lliga. Estes són les seues paraules.

El partit el marca la lesió de Guedes? Com està?

No sabria dir-te si és del tot determinant. No hauria de ser així, per descomptat. És un contratemps que s’haja lesionat en el minut deu, són circumstàncies del partit. Té una lesió en l’abductor, en les pròximes 24 o 48  hores sabrem què té exactament.

Els falta als davanters compenetrar-se més?

No tinc eixa sensació. Crec que s’han associat bé, han fet jugades entre ells, potser ens falte una miqueta més de precisió. És evident que portem molt pocs gols, però hui estic molt satisfet amb el treball de tots ells, també de la resta de l’equip.

Hem fet un bon treball davant un equip com el Barça, que venia de marcar quatre gols davant el Tottenham, és una llàstima perquè hem fet mèrits per a guanyar el partit.

Quina valoració fa d’este inici de la temporada? Està preocupat per la distància davant els rivals directes?

Portem menys punts dels quals mereixem, però l’equip és competitiu, està millorant i competix contra equips de grandíssim nivell. Tenim ocasions però no les encertem, és el que ens falta. L’equip, a hores d’ara de competició, és més competitiu que la temporada passada, però portem menys gols, i clar, menys punts. Crec que al final de la primera volta estarem prou dalt.

Vosté entén el VAR? Hui no ha entrat en la suposada expulsió a Coutinho per una manotada sobre Parejo…

No he vist eixa jugada, i sí que entenc el VAR. Pot ser que no siga perfecte, però en línies generals ens ajuda a ser més justs. Crec que podem dir que hi ha menys errors que abans.

Rodrigo ha tornat a eixir des de la banqueta…

És el davanter que porta més minuts des que comencem la competició. Va ser titular a Manchester, tenim diferents opcions. És un jugador molt, molt important.

Quina valoració fa del nivell de rivals que ha tingut el València? L’equip ha perdut menys partits que el líder de la lliga…

Però només hem guanyat un. Vam tenir un calendari molt complicat, vam tindre prou problemes, lesions, i que no tenim l’encert per a guanyar encara. Crec que malament, malament de veritat, només vam estar a Cornellà, però si és veritat que el bagatge de punts és poc. L’equip va a més. Davant el Leganés hem de guanyar sí o sí.

Quina tecla ha tocat per a recuperar la solidesa defensiva? Té molta importància Garay?

Jo crec que no anem a descobrir a Garay ara. És molt important. Però al final, és treball col·lectiu, el bon rendiment sense pilota. Avui és una bona prova d’açò. El compromís de l’equip és el que ens porta a ser un equip que concedix poc.

Ha parlat amb Peter Lim?

Ell no té per costum baixar al vestuari de normal, però ahir sí que va parlar amb nosaltres, amb tots i ens va transmetre la seua confiança en el projecte. És una llàstima que encara no ens haja vist guanyar.

Va a viatjar Guedes amb Portugal?

No sé què passarà amb Gonçalo.