Parejo al nivell de Messi i Cristiano

Per Blanquinegres · 19 Febrer, 2018

Minut 84 de partit a la Rosaleda, 1-1 al marcador i penal a favor d’un València que havia aconseguit empatar només quatre minuts abans gràcies a una cabotada de Coquelin després d’una centrada de Dani Parejo. El ’10’ valencianista va afegir una assistència més al seu currículum i estava a punt d’afegir un gol més i donar la victòria al seu equip per a seguir tercers. Va agafar el baló, el va col·locar i no ho va pensar, llançament potent a l’esquerra de Roberto i remuntada aconseguida.

Amb el gol davant el Màlaga, Dani Parejo ja en porta 7 esta temporada entre totes les competicions, a més de huit assistències. En els últims dos partits, el capità valencianista suma dos gols i dos assistències, i això provoca que siga l’únic jugador en les últimes quatre temporades en marcar més de 30 gols i donar més de 30 assistències a banda de Neymar, Suárez, Messi, Cristiano, Benzema i Bale, és a dir, les davanteres del FC Barcelona i Reial Madrid, és a dir, un nivell d’altre planeta. Parejo és l’únic dels ‘mortals’ capaç d’entrar en un club de súper elit, i a més, sent mig campista.

Però a més d’això, el de Coslada està a punt de millorar els seus números de la temporada passada. L’any passat, Parejo va acabar amb 6 gols i 9 assistències, enguany, quan queda pràcticament tota la segona volta de la competició, Parejo ja ha superat els gols i només està a una assistència d’empatar les de la temporada anterior.