DECLARACIONS

Marcelino: “Estic d’una banda trist però per una altra satisfet”

Per Blanquinegres · 17 Gener, 2018

Marcelino García Toral ha parlat en la roda de premsa després d’un partit molt disputat entre el València i l’Alabés en el qual, l’equip de l’entrenador asturià ha remuntat per a aconseguir un lleuger avantatge a l’eliminatòria. L’entrenador de l’equip valencianista ha dit açò:

Està content amb l’equip hui?

Estic content amb el resultat. També per la reacció del segon temps, però pel primer temps estic francament disgustat. En els primers quaranta-cinc minuts no juguem al nivell que toca en esta competició. El rival podia haver sentenciat en l’eliminatòria. En la segona part ja hem sigut superiors. El 0-1 per la nostra banda era evitable, però hem volgut i al final hem remuntat. El resultat ens obliga a marcar gol allí pràcticament.

A què es deu la primera part que ha fet l’equip?

Crec que és la suma de tot: minuts, falta d’intensitat, i el responsable sóc jo perquè no he sabut convéncer als meus jugadors que era necessari jugar a un grandíssim nivell. Cal donar-li les gràcies a l’afició perquè ens va despertar i ens ha ajudat a guanyar. Junts hem aconseguit la remuntada.

Ha donat la sensació que al València li costava molt crear ocasions…

Crec que la majoria del partit hem jugat contra deu per darrere de la pilota, i era alguna cosa que havíem d’evitar. Ens ha faltat saber moure la pilota i criteri. Hem perdut moltes pilotes i ells ens han creat molt a la contra. Ens ha contrarestat perfectament en la primera part. Sembla que des que ens va tocar l’Alabés pensàvem tots que estàvem en semifinals, a pesar dels meus esforços. I estos partits cal jugar-los, competits i guanyar-los. Estic d’una banda trist però per una altra satisfet.

S’esperava un partit així?

Sí que esperava este partit, és un rival molt preparat, que estudia molt a l’equip i que ha canviat totalment. Era un rival complicat. Esperava el seu joc, però esperava que en el primer temps tinguérem un criteri diferent a l’hora de jugar.

Creu que els jugadors tenen ansietat a voltes?

Pot ser, l’equip vol fer-ho bé. Vol guanyar sempre, però açò és futbol, i el rival vol guanyar també. Cal mantindre la calma, som un equip jove, i hui la calma i les forces ens ho ha donat l’afició. Eixa comunió ens fa ser més fortes.

Dóna la sensació que a voltes es cometen errors molt evitables en defensa…

Seguirem treballant perquè eixos errors siguen menors en nombre. Anem a treballar molt per a evitar encaixar gols. Només ens fan un gol, però sempre ens fan gol.