CRÒNIQUES  VCF MESTALLA  

El Mestalla recupera el somriure a Cornella (1-2)

Per Blanquinegres · 23 Octubre, 2016

Dos eren les setmanes i jornades que el Valencia CF Mestalla no abastava els tres punts a un partit. Una perduda de rendiment que va coincidir amb les baixes que colpejaren al grup de Curro Torres per tal d’afrontar en garanties els compromisos del cap de setmana. Este diumenge a Cornella, el filial blanquinegre ha tallat esta ratxa al guanyar per un gol a dos amb molt de treball  i davant un perseguidor com era  l’UE Cornella.

Per contrarestar el màxim possible la baixa del capità Sergio Ayala, Curro Torres apostava per una defensa de 3 amb Charlie, Javi Jiménez i l’ucraïnès Ivan Zotko qui apareixia. Davant, el conjunt blanquinegre eixia amb Jordi Sánchez, en detriment de Mir i Aridai qui regressava de la seua sanció ja complida. Estes noves variants donaven resultat i el Mestalla dominava al camp del Cornella. Així, de tota la màquina d’engranatge d’atac Quim es convertia en autor del primer gol de la vesprada al colpejar una pilota lliure a la frontal de l’àrea en la que el porter local res podia fer. Aridai, molt actiu, va poder ampliar diferencies al marcador abans de marxar al temps de descans.

Ja a la segona part i amb el domini de partit, el VCF recuperava la línia de quatre defenses. Este canvi sumat a l’ímpetu del Cornella en busca del gol de l’empat va provocar la perduda de l’avantatge del que disfrutava el conjunt valencianista. Ñoño, d’un lliure directe superava a un Sivera que poc va poder fer per evitar el gol de l’empat. Minuts després el meta de Xàbia si va poder evitar el segon gol local i per tant la remuntada catalana.

El partit ben entrada la segona part de joc va entrar en una fase de joc dur i molt trepitjat en el que el Mestalla va saber traure bon rèdit. Soler servia na pilota aèria  a Rafa Mir i este la baixava per obrir un duel mà a mà davant el porter Marco del que el vencedor era el davanter valencianista. A falta de 15 minuts per a la fi el VCF Mestalla recuperava el domini al marcador. Un marcador que ja no tornaria a modificar-se tot i la insistència local. El ú a dos final, lliura la tensió de les dos últimes setmanes on el premi no va existir dins del grup valencianista. Ara toca treballar de valent per seguir esta repuntada en la dinàmica davant el públic del Puchades. El Gavà, equip clavat en moltes dificultats serà el proper equip a visitar l’Antonio Puchades.