+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’interés en Kostic és reial; el seu agent ja ha visitat Mestalla

Per Cristian Año · 01 Juny, 2016

El serbi Filip Kostic, com ja vam informar anteriorment, podria arribar a l’entitat valencianista en aquest mercat de fitxatges. Tal com ha pogut saber blanquinegres, el Club ha mostrat interés per fer-se amb els drets del jugador de cara a la següent temporada.

De fet, el seu agent Zoran Vekic i el seu propi germà, visitaren i conegueren en aquesta passada temporada l’estadi del VCF, Mestalla, per conéixer de més prop el que podria ser el futur del jugador. El fet de descendir amb el seu actual equip, l’Stuttgart, fa que augmenten les possibilitats que el jugador arribe al VCF i deixe a un costat a l’equip alemany.

El València ha mostrat gran importància per ell, ja que la possible eixida de Pablo Piatti i el dubte sobre la continuïtat de Denis Cheryshev, ha fet que la insistència per l’arribada del serbi agafe cada vegada més pes. Però el VCF haurà de lluitar amb altres clubs interessats com el Bayer Leverkusen i el Schalke 04, ja que el VCF no està dispost a pagar els 15 milions que demanen per ell i haurien d’abaixar un poc el preu. El Club de Mestalla podria fer-se amb l’extrem esquerre en cas d’arribar a un acord per ambdues parts.