+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

9 jugadors ja han marcat gols esta temporada

Per Blanquinegres · 01 Octubre, 2014

Dels 18 homes que ha fet servir Nuno al verd, la meitat ha ajudat a la xifra de 14 gols que ha convertit el València CF.

 

El conjunt blanquinegre sap foradar la porteria rival. Ho demostra amb el nombres recollits a este 6 primeres jornades de lliga, on l’equip de Nuno ix a una mitjana de 2’33 gols per partit, res envejable.

Respecte les xifres anotadores d’altres temporades, les dades ha augmentat considerablement. Este augment és degut a l’aportació d’altre línies del camp que anys enrere sumaven, més be poc.

La línia encarregada de portar el gol en la sang, funciona. El trivot ofensiu que ha fet servir Nuno als diferents encontres amb Alcácer, Piatti, Rodrigo, Carles Gil i Feghouli ha sumat 9 dels 14 gols, nombres lògics, per la tasca a la que estan encomanats. Però, la tan anhelada aportació de la segona o inclús tercera línia, esta sent la gran notícia de la bona arrancada d’este València. 5 gols. Parejo, Gayà, Orban i André Gomes son els encarregats de espentar a gol des de darrere.

Les sensacions son immillorables, ja que el gol al club blanquinegre no es cosa de ú o dos com en últimes campanyes. Fins a 9 del 18 jugadors que Nuno ha fet servir al verd, han vist porteria rival. Lo qual cosa demostra que ací hi ha un equip.