+  PRIMER EQUIP  

9 dies per a l’hora de la veritat

Per Blanquinegres · 10 Agost, 2015

El VCF regressa hui de vesprada als entrenaments. Els de Nuno ja deixen de banda les proves d’estiu per centrar-se en encarar, de la millor forma, el primer moment seriós de la temporada, el que obrirà la competició davant l’AS Mònaco al partit d’anada de la prèvia de Lliga de Campions en l’estadi de Mestalla.

De segur, a esta llarga setmana d’espera, Nuno tractarà de fixar les bases competitives per afrontar sense dubtes l’inici tan explosiu que espera al vestidor valencianista. Des del mateix dia 19 fins al 30, la carrega competitiva augmentarà, posant al VCF 2015/16 a prova des d’el principi, ja que entre l’eliminatòria de Champions, la Lliga ja haurà donat els primers passos.

Els dubtes apareguts al tram final de pretemporada alcen, evidents, suspicàcies sobre com afrontarà el vestidor blanquinegre esta primera etapa de la competició oficial, marcada per la prèvia de Lliga de Campions.

Com venim dient els test i experiments han arribat a la seua fi i a partir d’ara qualsevol ensopega es cobrarà amb nervis i malestar de la grada de Mestalla, que no perdonaria el fet de desbaratar el premi de la temporada passada a les primeres de canvi.