Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Almeida:

Eva Tortajada , 28/03/2024

Almeida: "Estic content de jugar sense dolor"

ACTUALITAT
Javi Guerra:

Eva Tortajada , 21/03/2024

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

ACTUALITAT

Sin categoría  

Guedes no entra en la convocatòria davant el Liverpool

Per Blanquinegres · 17 Gener, 2023

Guedes està més fora que dins del Wolverhampton, és una realitat. El portugués no s’ha adaptat bé a la ciutat i està demanant a crits poder eixir i la seua agència de representació, liderada per Jorge Mendes està en ello. 

L’última notícia que deixa molt a clares que el seu futur no passa per Anglaterra ha sigut la no convocatòria novament de Guedes amb els Wolves. Julen Lopetegui no ha volgut incloure-ho en la llista, aqesta vegada en un partit de FA Cup enfront del Liverpool. Hi ha que recordar que en l’anterior ocasió l’entrenador del Wolwes va senyalar que es tractava d’una decisió tècnica.

Opció del València

Een el mercat s’ha donat una situació que pocs podien pensar que hi havia opcions que isquera cap avant o que simplement es posara damunt de la taula després que marxara a Anglaterra el mes d’agost, amb declaracions del seu pare menyspreant al València unes setmanes arrere inclòs.

Segons va informar el periodista Héctor Gómez, encara que és complicat que es puga dur a terme, Gonçalo Guedes li ha demanat al seu agent, Jorge Mendes, tornar al València. I és un tema que el València ja coneix i està damunt de la taula, encara que el context que embolica a l’operació no ho fa gens senzill.

Guedes no ha caigut de peu a Anglaterra i sense anar més lluny, Julen Lopetegui (entrenador del Wolverhampton) ho ha deixat fora de la convocatòria per decisió tècnica i deixant oberta la porta a una possible eixida en el mercat. Així ho ha demostrat el mateix entrenador en la roda de premsa del partit que ha guanyat el Wolverhampton Wanderers al West Ham United per 1-0. “Va ser una decisió tècnica. És el nostre jugador, però tot pot passar”, va dir l’entrenador basc que en el seu moment va estar obert al fet que el portugués arribara al Sevilla FC durant l’estiu passat, ja que Monchi, director general esportiu sevillista, sempre ha mostrat la seua predilecció per un Gonçalo Guedes al qual no va poder comprar pel seu alt cost

No obstant, com a consuència de la dificultat l’operació encara no ha aplegat al següent escaló, malgrat que es una realitat que Guedes busca equip i que està sent oferit a pràcticament tots els club de primera divisió.