+  PRIMER EQUIP  

Dos fons d’inversió s’interessen en el València i ja s’han reunit amb Meriton

Per Pablo Marquez · 28 Novembre, 2022

El València travessa una gran crisi esportiva, econòmica i institucional. Per esta raó, el valencianisme s’ha manifestat en diverses ocasions per a demanar a Peter Lim que se’n vaja del club i venda les seues accions.

El club no està en venda

Ara mateix, la situació del València no ha passat desapercebuda per ningú i hi ha moviments sobre el club. De fet, segons ha informat el diari El Confieencial, els fons d’inversió nord-americans Apollo-Soiuz Global Management i Elliot s’han interessat en el València.

 

Eixe interés ha arribat més enllà i, Pablo Crespo, director general d’Apollo Global Management s’ha reunit en diverses ocasions a Lay Hoon. Per la seua part, la presidenta del València ha sigut clara en la seua resposta, el club no està en venda.

Les parcel·les de Mestalla

No obstant això, segons ha informat Tribuna Deportiva, el contingut de les reunions que es van produir va ser pels terrenys de Mestalla. Els fons d’iversió nord-americans estaven interessats en comprar les parcel·les de l’estadi situat en l’avinguda Aragó.

De fet, van presentar una oferta per una quantitat menor als 100 milions d’euros. La resposta del València va ser rebutjar eixa oferta. Per tant, tot fa indicar que Peter Lim no té cap intenció de vendre el club.