Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

800 valencianistes plenaràn La Ceràmica

Per Vicent Burguete · 24 Desembre, 2022

Davant l’esperat derbi entre Vila-real i València CF que donarà pas a l’inauguració de la ‘nova Ceràmica’, els aficionats dels dos equips han respost plenant els seus respectius seients i deixant l’estadi amb un aforament pràcticament màxim.

 

El partit entre Vila-real i València Club de Futbol serà un partit amb més d’un al·licient per als aficionats, i estos ho estan demostrant. L’encontre, que es disputarà un dia tan assenyalat com és el 31 de desembre, significarà la volta de la lliga espanyola per als dos equips després de l’aturada pel Mundial, que ha paralitzat la competició domèstica durant 50 dies.

Davant este escenari, els aficionats del conjunt dirigit per Gattuso han esgotat les seues respectives entrades en dos terminis. Al primer d’estos terminis, els aficionats valencianistes van esgotar les 700 entrades que el Vila-real CF va ficar a la seua disposició amb un preu de 25 euros en a penes 24 hores. Seguidament, l’entitat castellonenca va ficar a la venda un total de 100 entrades més al matí següent, dia 23 de desembre, però els valencianistes van respondre liquidant eixes localitats en menys d’una hora.

Estes 800 entrades que han sigut adquirides per abonats del València Club de Futbol, signifiquen que, sumant la xifra d’abonaments ‘groguets’ situada a uns 20.000 abonats, l’estadi de La Ceràmica podria presenciar un ple d’aforament. De fet, en conseqüència de l’afluència esperada, el Vila-real CF, que va batre el seu rècord d’abonaments aquesta campanya, ha decidit no vendre entrades al públic general per a este partit al qual donarà pas la reobertura de La Ceràmica.

D’esta forma, el partit dotarà d’un fabulós ambient a una data especial com és el 31 de desembre, però, a més, una data a la qual els aficionats del submarí groguet tornaran a la seua casa després de 7 mesos, 2 setmanes i un dia, el que es tradueix en un total de 229 dies sense xafar el seu estadi.