ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

8 comunicats del club en 20 dies

Per Alex Alfaro · 18 Maig, 2022

El València C.F. ha adoptat per norma realitzar comunicats oficials per cada informació que compten els periodistes o per cada circumstància de l’entorn. En els últims 20 dies, el València ha publicat a través de les seues xarxes socials 8 comunicats oficials.
 

Desmentiments oficials

D’eixos 8 comunicats, 4 d’ells han consentit en criticar la informació d’altres periodistes. El primer d’ells afirmant que no hi haurà canvis en la direcció esportiva, el segon negant les negociacions / acorde de Carlos Soler amb el Barcelona. Els últims dos han anat destinat a SuperDeporte per la publicació dels àudios.
 

Defensa d’Anil

Durant el dia de hui el València ha publicat un comunicat defensant al representant de Meriton a València, Anil Murthy. A més, no es tracta d’un comunicat propi del club, però el València ha difós a través d’un retuit el comunicat d’una representant de jugadors que assegura que la seua relació amb Anil és únicament professional.
 

Altres comunicats

D’altra banda, durant este període de temps també van escriure un comunicat per a defensar a Bordalás i a Gayà. També van emetre una entrevista precuinada a Murthy en la defensa per els àudios.