+  PRIMER EQUIP  

7 dies per a que Otamendi torne a València

Per Blanquinegres · 20 Juliol, 2015

El pròxim diumenge, 26 de juliol, serà el dia en el que Nicolás Otamendi regrese al treball a les ordres de Nuno Espírito Santo i la resta dels seus companys a la mateixa Ciutat Esportiva de Paterna.

Les seues vacances s’esgoten després de disputar la Copa Amèrica i l’argentí, sense resoldre el seu futur, es veu en l’obligació de complir amb la seua professionalitat. La seua voluntat era la de no tornar a aparèixer per la Capital del Túria per amb el pas dels dies va adonar-se que eixa possibilitat era prou complicada.

La situació al VCF, des de que marxarà cap a l’Argentina, ha canviat. Salvo i Rufete ja no estan al Club. Recordar que en nom de Nico, l’agent del futbolista, va dir que no volia tornar a vore més a Salvo i que este havia faltat a la veritat a l’hora de parlar sobre la seua eixida.

Si la cosa no canvia al voltant de les ofertes, insuficients hui per hui per al VCF, el jugador té moltes paperetes de, la setmana pròxima, viatjar fins a Colònia, on els valencianistes faran la seua tercera etapa de la ‘VCF On Tour’. On Nuno té la idea de parlar cara a cara amb el jugador i d’esta forma conèixer de primera mà el nivell d’implicació del jugador, ara que el poder de Nuno dins del Club ha augmentat considerablement.